Има ли нещо, което мултиталантливата  не може да направи?В пости, споделен

...
Има ли нещо, което мултиталантливата  не може да направи?В пости, споделен
Коментари Харесай

Зендея - модна богиня в розово

Има ли нещо, което мултиталантливата  не може да направи?

В пости, споделен в Instagram с нейните 150 милиона почитатели, Зендея разкри най-новата фешън акция, в която взе участие. Тя е на именитата първокласна италианска фешън къща Valentino. В нея тя взе участие дружно с водача от F1 Люис Хамилтън. На споделените фрагменти от акцията, Зендея е облечена  в два тоалета в, за които просто не можем да спрем да мислим.

Те са част от сбирката на марката „ Pink PP “ за есен 2022 година

 

 
               

 

Единият тоалет се състои от голям блейзър, наметнат върху транспарантна ками, грациозен панталон, ватирана чанта през рамо със сребърни шипове и трагични обеци в жанр пискюл – които се съчетават красиво с дългата й грива. Другото облекло, носено от Зендея несъмнено подсигурява, че тя ще се откроява от тълпата. То включва мини рокля с пай ръкав, с ръкавици по цялата дължина на ръката, подобаващ чорапогащник и лъскави, мега-големи ботуши на платформа.

Завръщането на актрисата в Maison Valentino, надалеч не е ненадейно. Зендея бе част от акцията им за пролетта на 2022 година, както и бе засичана десетки пъти с тоалета от марката.

За Valentino годината е напълно отдадена на горещо розовото. Интензивно жив нюанс, който към този момент се утвърди като част от идентичността на марката. Най-запомнящото се е, че Флорънс Пю и Ан Хатауей участваха на стилното шоу на къщата в Рим предишния месец, носейки рокли, също в присъщия колорит на розовото.

„ Идеята за розовото като разбивач на бариери се роди от дълго време, просто в този момент й пристигна времето. “, сподели Пиерпаоло, обяснявайки претекстовете си зад избора на цвят.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР